AMSTERDAM - Kim Kardashian had bijna haar leven in de spotlights vaarwel gezegd.

De realityster was naar eigen zeggen helemaal de weg kwijt nadat haar huwelijk met Kris Humphries na 72 dagen op de klippen was gelopen.

"Ik zat in een diepe depressie en wilde me helemaal terugtrekken van alles", vertelde de 31-jarige Kim in Oprah's Next Chapter, de talkshow van Oprah Winfrey. "Ik ben bijna vier maanden thuisgebleven." Kardashian zegt na deze 'hartverscheurende periode' nu een 'beter persoon' te zijn.

De realityster, die met haar familie te zien is in Keeping Up with the Kardashians, wijt haar gefaalde huwelijk aan het feit dat ze niet genoeg tijd doorbracht alleen met Humphries voor ze hem eeuwige trouw beloofde. "Als mensen elkaar leren kennen, is alles leuk. Maar ik had nooit langer dan een week doorgebracht met mijn ex voor we gingen trouwen."

Details

Pas toen het paar ging samenwonen, kwam Kardashian tot de conclusie dat Humphries niet de man van haar dromen was. "Toen zag ik pas hoe onze relatie in elkaar stak. Ik wil niet ingaan op details, maar toen we gingen samenwonen, wist ik dat hij niet de ware was."

Kardashian heeft inmiddels nieuw liefdesgeluk gevonden bij de 35-jarige Kanye West. "Ik ging altijd uit met mannen die vijf jaar jonger waren", verwijst de realityster onder meer naar de 27-jarige Humphries. "Ik vind het fantastisch dat ik nu eindelijk met iemand ben die wat ouder is."