AMSTERDAM - Na Estelle heeft nu ook Ruud Gullit zich uitgelaten over de breuk tussen hem en zijn vrouw. In De Telegraaf zegt hij dat de twee wel weer 'on speaking terms' zijn met elkaar.

Ruud en Estelle gaan deze week samen naar een evenement op de school van de kids. "Ik hoop dat het op de lange duur gaat lukken om gewoon goed contact te houden."

Het is niet alleen zestien jaar van haar leven geweest, ook van het mijne. Estelle is in alle opzichten een prachtige vrouw, van wie ik veel heb gehouden," aldus de oud-voetballer.

De nieuwe partner van Estelle, Badr Hari, heeft al kennisgemaakt met de kinderen. "Ik ken Badr Hari. Heb hem recentelijk ook weer een paar keer gezien. De kinderen kennen hem al, die zijn vrijdag met hem naar een concert in Arnhem geweest, mijn dochter zelfs naar Parijs.

"Dat loopt allemaal wel. Ik heb Estelle alleen gevraagd of ze Badr deze week niet meeneemt naar school. Daar wil ik het liefst alleen met haar naartoe."

Het huwelijk met Estelle is niet het eerste voor Ruud dat gestrand is. Eerder was hij getrouwd met Yvonne de Vries en Christina Pensa.