NEW YORK - De vechtpartij in een nachtclub in New York waar Chris Brown en Drake deze week bij betrokken waren, begon volgens een getuige door een briefje.

Fotomodel Ingrid Gutierrez vertelt aan The New York Post, die een hoofdwond overhield aan het incident, dat ze alles voor haar ogen zag gebeuren.

Gutierrez zat met een vriendin aan tafel bij Chris Brown en zijn vrienden, die flessen dure champagne lieten aanrukken. "Ze waren heel aardig, we hadden veel lol", aldus de vrouw. Volgens haar ging het mis toen Brown een fles champagne naar de tafel liet brengen waar Drake en zijn entourage zaten.

Drake liet daarna een briefje bezorgen bij Chris Brown, waarin hij verwees naar Browns ex Rihanna, die volgens geruchten onlangs is gaan daten met Drake. "Ik ga naar bed met de liefde van je leven", zou Drake op het briefje aan Brown hebben geschreven.

Hechtingen

Daarna ontstond een grote vechtpartij, waarbij volgens Gutierrez flessen in het rond vlogen. Ook zag ze hoe Brown een fles in zijn gezicht kreeg. Zelf werd ze ook geraakt. In het ziekenhuis moest een wond op haar hoofd gehecht worden. Ze is van plan de club aan te klagen.

Ook een andere vrouw die een snijwond in haar arm opliep, is van plan de club aan te klagen, meldt TMZ. Lucy Pavlovsky had 12 hechtingen in haar arm nodig. Ze overweegt volgens haar advocaat om ook Drake en/of Chris Brown aan te klagen.