AMSTERDAM - Rapper Drake wordt niet gearresteerd voor een gevecht tussen zijn entourage en die van Chris Brown. 

Het gezelschap van de rapper en het gezelschap van de zanger kregen het deze week met elkaar aan de stok in een club, waarbij over en weer met flessen werd gegooid. Ook Drake zou zich daaraan schuldig hebben gemaakt.

Er verschenen berichten dat de politie op zoek is naar de rapper, omdat hij volgens een ooggetuige een van flessengooiers was. Hij zou zich daarmee schuldig hebben gemaakt aan roekeloos gedrag.

Politiebronnen laten echter weten aan de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ dat hij niet wordt gearresteerd.

Rihanna

Drake en Brown zouden ruzie hebben gekregen over Rihanna, de ex van de zanger en naar verluidt het huidige liefje van de rapper. Tijdens het gevecht dat daarop uitbrak raakten enkele mensen, waaronder Brown, lichtgewond. Volgens een ooggetuige zijn de twee niet direct met elkaar in aanraking gekomen. Toen de politie arriveerde waren ze bovendien al gevlogen.

Inmiddels is bekend dat de eveneens in de club aanwezige basketballer Tony Parker, ex-man van actrice Eva Longoria, in de chaos gewond is geraakt. Ook hebben sommige getuigen gemeld dat er is geschoten tijdens het gevecht. De politie heeft de zaak in onderzoek. Brown heeft al met de politie gesproken, Drake nog niet.