AMSTERDAM - Gullits geld vliegt de deur uit, voetballers verdienen vet, Simon nog geen vader en geen honeymoon voor Gordon. Kortom: lees mee in Party, Privé, Story en Weekend van deze week.

De roddelbladen zullen zich de haren uit het hoofd trekken. Vlak na hun deadline werd bekend dat Ruud en Estelle Gullit gaan scheiden. Als een donderslag bij heldere hemel kwam het nieuws binnen. Beiden lieten het via hun managers naar buiten brengen.

Estelle zou een relatie hebben met een bokser, lekte al snel uit. Party heeft deze week alleen een stukje over Ruud, die op zoek zou zijn naar een baan. 'Geldzorgen voor Gullit?' kopt het blad. Met inmiddels drie ex-vrouwen en zes kinderen moet Ruud er misschien inderdaad een baantje bij zoeken.

Vet verdienen

Wie geen geldzorgen hebben, zijn de voetballers. Ook al verloor Oranje inmiddels twee keer, de jongens zelf verdienen hun centen wel. Volgens Weekend rijdt Dirk Kuyt in een Audi van ruim 100.000 euro. Daar hoeft hij maar twee weken voor te 'werken', weet het blad.

Robin van Persie heeft zijn Engelse huis te koop staan, zien we. Leuk detail: de muur in de woonkamer is oranje geverfd. De villa moet 1,6 miljoen kosten. Robin verdient per wedstrijd ruim 87.000 euro, dus tijdelijke dubbele woonlasten moeten geen probleem voor hem zijn.

WAG’s

Grapje in Privé. Het blad heeft een foto van de Oranjevoetballers voorzien van de hoofden van hun 'WAG's' (wifes and girlfriends). Het ziet er komisch uit, al die dames met hun haarextensions in de oranje shirtjes en korte boeken van hun mannen. Behalve Yolanthe en Sylvie zijn alle vrouwen jeugdliefdes van de voetballers.

Sommigen kennen elkaar al vanaf hun 15e. Getrouwd zijn ze niet allemaal, wel hebben de meesten kids. Geen van hen heeft een baan (behalve Sylvie en Yolanthe), de dames zitten lekker thuis met de kindertjes. Met de creditcards van de mannen vermaken ze zich prima, want met tenminste een paar miljoen op de bank, kun je die card lekker laten wapperen.

Simon geen vader

‘Just married’ zanger Simon (van Nick) wordt aan de tand gevoeld door Privé. Waar blijft die baby, wil het blad weten. Collega Nick is weliswaar niet getrouwd, maar daar is wel al kind nummer twee op komst. Dus wanneer spoelt men in Huize Simon en Annemarie de pil door de wc?

Nog even niet, verklapt de zanger. Zijn vrouw en hij houden te veel van reizen, zijn druk met hun werk (Annemarie heeft een cadeauwinkeltje in Volendam) en zijn nog jong. Er was zelfs geen tijd voor een uitgebreide huwelijksreis, ze moesten het met een weekje Miami doen.

Ondanks de openheid van Simon zullen alle camera’s de buik van blonde Annemarie in de gaten houden. Met haar ultraslanke lijf zal het snel opvallen als daar een bolling te zien is.

Geen honeymoon

Geen honeymoon voor zanger Gordon. Door overspel liep zijn relatie met Raoul stuk. Geen huwelijk meer en ook geen huwelijksreis. Gordon moest het gehuurde eiland op de Malediven afzeggen. 'Geen probleem, gebeurt vaker' meldde de organisatie laconiek.

Ook de huwelijksarmband werd bij de juwelier geruild. Volgens Story kostte de Shamballa armband met diamant tussen de 80.000 en 150.000 euro. De zanger heeft hem maar omgeruild voor een ketting die hij zelf draagt. En Gordon stortte zich op een ‘erg leuke Portugese jongen’, waar hij zich een weekeindje mee vermaakte en dat trots aan de roddelbladen vertelde.

Heimelijke Hans

Terwijl Connie Breukhoven in alle roddelbladen verscheen met haar omstreden lover Ben (hij zou getrouwd zijn), pakte ex-man Hans het discreter aan. In Story vertelt Hans dat hij hoopt dat Connie en Ben zich verzoenen.

Zelf heeft hij een vriendin in Londen die hij daar regelmatig ziet. ‘Daar vallen we niet op’ meldt de platenbaas. De dame in kwestie kent hij uit het zakelijke circuit. Doordeweeks zit hij in de enorme villa in Wassenaar en probeert het bedrijf te redden. Want plaatjes verkopen in tijden dat alles wordt gedownload is bepaald niet makkelijk.