AMSTERDAM - Drake ontkent dat hij iets te maken heeft met de aanvaring waarbij Chris Brown gewond raakte. 

De twee kregen naar verluidt ruzie in een nachtclub in New York, Brown hield een diepe snijwond over aan het incident. "Drake heeft niets verkeerd gedaan", zegt een woordvoerder tegen het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

"Hij wilde net de club verlaten toen de ruzie begon", aldus de woordvoerder. Twee groepen kregen ruzie, waarna met flessen werd gegooid. Vijf mensen raakten lichtgewond. "Drake heeft niets te maken met de verwondingen die mensen hebben opgelopen, of schade die is aangericht."

Entourage

Volgens een ooggetuige zijn de twee artiesten tijdens het gevecht niet direct met elkaar in aanraking gekomen. "Het was de ene entourage tegen de andere. Het was nooit Drake tegen Chris."

Toen de politie arriveerde, was zowel Brown als Drake gevlogen. Volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ is Brown naar de politie gegaan omdat hij bewijs heeft dat Drake wel degelijk bij het gevecht betrokken was. De zaak wordt momenteel onderzocht.

De geruchten gaan dat de twee ruzie kregen om Rihanna. Chris Brown had eerder een relatie met haar, maar die strandde nadat hij haar had mishandeld. Drake zou momenteel een verhouding hebben met de zangeres.