LONDEN - Nicole Scherzinger vervangt Kelly Rowland als jurylid bij X-Factor UK.

Dit meldt MailOnline. Eerder was de zangeres al te zien bij de audities van de Britse show als gastjurylid en dacht The Sun te weten dat ze in beeld was als vast jurylid.

Volgens een bron van DailyMail wordt dit nu dus ook werkelijkheid. "We houden van haar en de andere juryleden ook. Het lijkt ook alsof ze zich comfortabel voelt op de set en tijdens de audities", zegt een bron van de show.

De producers van het programma waren op zoek naar een nieuw jurylid nadat ze Kelly Rowland de deur hadden gewezen en Dannii Minogue niet inging op een deal van rond de 1,2 miljoen euro.

Mel B

Naast Scherzinger zaten ook Geri Halliwell, Mel B en Leona Lewis als gast achter de jurytafel, maar Nicole maakte de meeste indruk, "Niemand kwam ook maar in de buurt van Nicole. Ze zijn nu bezig met de contracten", meldt de bron.

De verwachting is dat Nicole jurylid wordt naast Gary Barlow, Louis Walsh and Tulisa Contostavlos. Volgens MailOnline gaat de vriendin van Formule 1-coureur Lewis Hamilton rond de 600.000 euro verdienen.