LONDEN - Doordat Catherine Zeta-Jones vorig jaar een aantal dagen in een kliniek zat, omdat ze onder andere last had van depressies, heeft ze nu een ander perspectief op het leven.

Zo houdt ze zich nu minder bezig met wat mensen van haar denken. Zo vertelt ze aan Stylist Magazine.

"Ik denk nu veel meer aan mezelf en ik durf nu beter nee te zeggen als mensen me iets vragen." Ook zorgt de vrouw van Michael Douglas dat ze meer geniet van het leven.

"Ik denk ook dat alles me uiteindelijk sterker heeft gemaakt. Het gaat nu allemaal goed met ons en ik hoop dat het nog lang mag duren, want we hebben het wel heel moeilijk gehad."

Kliniek

Catherine zat vijf dagen in een kliniek. Ze zocht hulp omdat ze last had van manische depressiviteit. Twee jaar geleden werd bij haar man keelkanker vastgesteld. Na een behandeling van ruim zes maanden met chemotherapie en bestralingen, werd hij uiteindelijk genezen verklaard. Dit ziekbed van haar man zou te veel stress bij haar hebben veroorzaakt.

Catherine (41) en Michael (66) zijn sinds 2000 met elkaar getrouwd. Ze hebben twee kinderen: zoon Dylan van 10 en dochter Carys van 7.