LONDEN - Ronan Keating sluit niet uit dat het uiteindelijk toch nog goed komt tussen hem en zijn ex-vrouw Yvonne. 

"Je weet nooit wat er nog in de toekomst kan gebeuren", vertelt de zanger aan Daily Mirror.

"Veel mensen hebben gezegd dat we er heel close uitzien samen en ik weet echt niet wat er in de toekomst gebeurt. We doen vooral ons best. Dat doen denk ik alle stellen die in deze situatie zitten als ze samen kinderen hebben." Toch probeert de 35-jarige Keating wel door te gaan met zijn leven. "Ik heb nu een nieuwe woning en dat voelt wel heel anders. Ik kijk niet uit naar deze nieuwe fase in mijn leven, maar het is zoals het is", aldus de oud-Boyzone zanger.

Kinderen

"Het is niet dat ik me er makkelijk overheen kan zetten, maar ik moet er wel doorheen. Ik voel dat ik nu een beetje gewend ben, maar het is heel raar, want het is helemaal nieuw voor mij." Ronan vertelt dat hij blij is met de 14 gelukkige jaren die hij en zijn ex samen hebben gehad. "Ik weet honderd procent zeker dat we vrienden zullen blijven en onze kinderen zijn nu de prioriteit."

In april bevestigde de Ier dat hij en zijn vrouw na een huwelijk van 14 jaar uit elkaar gingen. Hun relatie kwam twee jaar terug in zwaar weer toen bekend werd dat Keating vreemd was gegaan met een danseres. Het stel heeft samen drie kinderen, Jack (13), Marie (11) en Ali (6).