LONDEN - Mila Kunis vindt zichzelf niet bijzonder aantrekkelijk. De 28-jarige Black Swan-actrice ziet zichzelf niet als een natuurlijk sexy persoon, maar denkt dat haar gevoel voor humor haar toch verleidelijk maakt.

Dat onthult Mila in de Britse krant The Sun.

“Ik waardeer de aandacht, maar ik zie mezelf niet als bijzonder knap. Ik bezit ook niet over het sensuele gedrag dat veel vrouwen hebben. Ik heb echter wel een scherp gevoel voor humor en ik denk dat dat me ook geholpen heeft”, aldus Mila.

Oekraïne

Mila werd geboren in de Oekraïne, maar verhuisde met haar ouders naar Los Angeles toen ze zeven jaar oud was. Hoewel haar ouders geen enkele connecties hadden, wist Mila het toch te maken in Hollywood.

“In LA lopen enkele van de mooiste vrouwen op aarde rond die allemaal hier zijn om het te maken in de entertainmentwereld. Het is vrijwel onmogelijk om het daar tegen op te nemen.”

''Sommige vrouwen vertrouwen volledig op hun uiterlijk om het te maken. Ik heb daar nooit aan meegedaan en heb altijd hard gewerkt om een serieuze acteercarrière te kunnen hebben. En je moet echt hard knokken om het te redden in deze business.”