CHICAGO - Oprah Winfrey zegt ‘volledig overdonderd’ te zijn door Kim Kardashian’s uitleg over haar kortstondige huwelijk met basketballer Kris Humphries.

De talkshowhost had onlangs een interview met de volledige Kardashian-familie, dat komende zondag op haar zender OWN wordt uitgezonden.

Oprah onthult op haar Facebookpagina dat de scheiding van de 31-jarige Kim aan bod zal komen in het programma Oprah’s Next Chapter.

Ze meldt: “Iedereen vraagt zich af of het huwelijk een publiciteitsstunt was. Waarom gingen ze al na 72 dagen uit elkaar? Ik werd volledig verrast door Kim’s antwoord.”

Oprah verklapt nog meer over de inhoud van de show. “Ik wilde ook weten waarom de Kardashians zo’n groot cultureel fenomeen zijn geworden. Waarom willen zoveel mensen iedere stap die ze doen, volgen en waarom zijn er zoveel mensen die de familie haten? Zijn ze egocentrisch? Zijn ze slechts beroemd omdat ze beroemd zijn of is er meer?"

De 58-jarige Oprah vervolgt: “Voor diegenen die naar Keeping Up With The Kardashians kijkt, weet dat de familie rechttoe rechtaan is. In dit interview bereiken ze echter een nieuw peil in eerlijkheid en oprechtheid.”