LOS ANGELES - De dochters van Demi Moore zijn bezorgd om hun moeder.

Dat schrijft Radaronline.

"Rumer (23), Scout (20) en Tallulah (18) en Demi groeien de laatste tijd uit elkaar", vertelt een bron. "Ze maken zich ernstig zorgen om alles wat ze de laatste tijd doet en ze zijn best wel boos op haar."

De meisjes waren afgelopen weekend met elkaar bij de diploma-uitreiking van haar jongste dochter Tallulah. Ook Moore was aanwezig. Zij verscheen in een kort zwart jurkje en ze zou er heel dun uit hebben gezien. "De sfeer was heel erg gespannen. Demi zag er uit alsof ze zich niet goed voelde en de meisjes maakten zich zorgen dat ze weer in zou storten."

Fel op tegen

Moore was er overigens fel op tegen dat haar ex Ashton Kutcher bij de uitreiking aanwezig zou zijn. De insider vertelt dat de actrice het maar niks vindt dat haar dochters nog met Kutcher omgaan.

Ook Bruce Willis zou niet blij zijn met het gedrag van zijn ex-vrouw. Toen de geruchten gingen dat zijn ex en Kutcher weer bij elkaar wilde komen, was hij woedend. Als vader van hun kinderen vindt hij dat de actrice hun kroost een slecht voorbeeld geeft.

De 49-jarige Moore zette in november een punt achter haar relatie met de 34-jarige Kutcher, toen ze erachter kwam dat hij was vreemdgegaan. De twee waren zes jaar getrouwd.