AMSTERDAM - Josh Duhamels verlangen naar een kind is sinds het overlijden van zijn hond nog groter geworden.

De 39-jarige acteur zegt dat hij zijn hond, die hij een paar weken terug wegens een hersenaandoening verloor, wil vervangen door een kindje. Hij en zijn vrouw Fergie hebben altijd gezegd dat zij kinderen willen en dit gaat nu misschien eerder gebeuren dan verwacht.

"Ik denk dat we ons eerst gaan focussen op een menselijke baby", onthulde Duhamel aan het Amerikaanse blad People. "Hopelijk krijgen we kinderen en dan op een gegeven moment nemen we een andere hond."

De Transformers-acteur heeft het nog steeds moeilijk met het overlijden van zijn viervoeter. "Ik weet niet hoe ik het moet omschrijven. Meatloaf was zo schattig. Hij was echt een kleine slimme hond. Ik had nooit verwacht dat ik zo van de kaart zou zijn als hij er niet meer was."

Wachten

In 2010 spraken Duhamel en Stacey Ferguson, zoals Fergie in het echt heet, al over kinderen, maar toen wilden ze nog even wachten met de komst van kleintjes.

Tweeënhalve maand geleden liet de Black Eyed Peas-zangeres weten dat een baby voorlopig niet in de planning zit, maar misschien is ze door het overlijden van haar hond ook wel van gedachten veranderd.