LONDEN - Na maanden non-stop feesten en optreden heeft Rihanna haar breekpunt zo goed als bereikt.

Tegen vrienden heeft de zangeres gezegd dat ze zich verloren voelt en dat ze zowel mentaal als lichamelijk uitgeput is, schrijft de Daily Star.

En niet alleen haar vrienden, ook artsen en deskundigen zijn van mening dat het niet goed gaat met haar. Op basis van de tweets en foto's die ze de laatste weken de wereld in heeft gestuurd, denken zij zelfs dat Rihanna mogelijk een psychische stoornis heeft.

Volgens hen wijzen haar uitlatingen op een narcistische persoonlijkheidsstoornis, omdat ze constant zoekt naar aandacht en bewondering.

Vrije tijd

Ook een vriend van Rihanna laat de krant weten dat hij zich behoorlijk zorgen maakt. "Ik denk dat ze heel erg toe is aan wat vrije tijd, niet alleen van haar werk, maar van alle dingen in haar leven die zorgen voor stress."

Haar familieleden lieten eerder ook al weten zich zorgen te maken. Volgens psycholoog Jo Hemmings heeft de zangeres de stoornis. "Als ze het heeft dan kan ze door een behandeling inzien wat voor schade ze aanricht."

Naakt

De 24-jarige Rihanna twittert de laatste tijd regelmatig bijna naakt foto's van zichzelf en ze miste vorige maand een vlucht omdat ze de nacht daarvoor te veel had gefeest en gedronken.

Ook foto's van haar in een stripclub in New York en een kiekje waarop te zien is hoe ze een witte substantie in een lijntje legt op het kale hoofd van een man werden dit jaar door de zangeres de wereld in gestuurd.