AMSTERDAM - Hans Breukhoven hoopt dat zijn ex Connie Breukhoven weer terugkomt bij Ben Angelier.

Dat vertelde Hans Breukhoven aan de Story. De miljonair was degene die zijn ex koppelde aan Ben Angelier, de man met wie zij onlangs de relatie verbrak.

"Die twee passen uitstekend bij elkaar. Ik vind het vreselijk triest dat hun relatie door allerlei ongegronde roddels van kwaadwillende mensen om zeep is geholpen."

Hans Breukhoven verwacht dat zijn ex en Angelier weer bij elkaar komen. "Beiden hebben een belangrijke plek in mijn hart. Ik gun ze het ontzettend." Hans en Connie Breukhoven zijn 21 jaar getrouwd geweest. Het huwelijk eindigde in 2009.

Nieuwe liefde

De miljonair vertelt dat hij zelf ook weer verliefd is. "Ik heb een heel leuke vrouw ontmoet, voor wie ik diepere gevoelens ben gaan koesteren." De naam van zijn geliefde wil Breukhoven nog voor zichzelf houden.

Wel wil Breukhoven kwijt dat zijn vriendin in Londen woont en dat ze elkaar kennen uit het zakelijke circuit. "Ik vlieg geregeld naar Engeland om daar in alle anonimiteit bij haar te zijn. Daar vallen we niet op en kunnen we in alle rust genieten van elkaar."

Ondanks zijn nieuwe liefde is de miljonair nog steeds dol op zijn ex: "Ik heb er veel respect voor hoe ze zich altijd voor iedereen inzet."