RIJSWIJK - Lady Gaga heeft nog steeds last van de hersenschudding die ze afgelopen zondag opliep tijdens haar concert in Nieuw-Zeeland.

Ondanks het feit dat ze via Twitter laat weten nog een beetje duizelig te zijn, is de zangeres vastbesloten haar tournee voort te zetten.

"Bedankt allemaal voor jullie lieve berichtjes. Ik voel me nog een beetje duizelig, maar het gaat iedere dag beter. Ik ben blij dat ik in het mooie Australië ben."

'Twijfelachtige styling'

Even later stuurde ze ook nog een foto van zichzelf, waarop te zien is dat de zangeres een rood oog heeft. Daarbij schreef ze: "Net wakker geworden uit een lange slaap. Ik weet nog niet of ik zo naar buiten ga, met deze bult lijkt dat op een twijfelachtige styling."

Een van haar dansers raakte de superster zondag met een paal terwijl zij het nummer Judas zong. De zangeres ging gewoon door met zingen, maar liet wel weten dat er wat was gebeurd.

''Ik wil mijn excuus aanbieden, ik heb mijn hoofd gestoten en ik denk dat ik een hersenschudding heb. Maar maak jullie geen zorgen, ik maak de show af'', zei ze tegen het publiek.