AMSTERDAM - Katherine Heigl moest erg wennen aan haar pas geadopteerde dochtertje. Hoewel de 33-jarige actrice al moeder was, had ze geen ervaring met pasgeboren baby's.

Heigl en haar man Josh Kelley adopteerden in 2009 al een meisje op 3-jarige leeftijd, en namen onlangs ook de zorg voor een pasgeboren meisje op zich.

"Ik had geen ervaring met een pasgeboren baby, dus het was allemaal nieuw voor me", vertelde de 33-jarige Heigl aan het Amerikaanse blad People.

"Ik was wel voorbereid op de slapeloze nachten. Het mooie ervan is, dat je slechts een paar maanden van je leven er als een zombie bij loopt, omdat je niet hebt geslapen."

"Ik denk dat het hebben van twee kinderen wel chaotischer is dan ik verwachtte", gaf de actrice, bekend van haar rol in Grey's Anatomy en onder meer films als Knocked Up en Killers, toe. Gelukkig gaat het voor de familie Kelley 'steeds makkelijker'.

Wennen

Naleigh, de oudste dochter van het stel, raakt steeds meer gewend aan haar kleine zusje. "Ze had heel veel zin om een klein zusje te krijgen, totdat ze arriveerde. Naleigh vroeg zich af of ze wilde dat de baby bleef of niet, maar toen werd ze een beschermer van haar kleine zusje en nu neemt ze haar rol als grote zus erg serieus."