LOS ANGELES - De bestuurder van de vrachtwagen die betrokken was bij het ongeluk van Lindsay Lohan, heeft een advocaat in de arm genomen. Hij wil geld zien.

Vrijdag knalde Lohan met haar gehuurde zwarte Porsche op een truck. Ze zei dat de vrachtwagen haar had afgesneden, maar trucker James ontkent dat in alle toonaarden.

Volgens hem reed de actrice te hard en kunnen ooggetuigen zijn verhaal bevestigen. Later zou Lohan haar verhaal een beetje hebben aangepast. Falende remmen werden aangewezen als de belangrijkste boosdoener.

De blondine kwam er met wat blauwe plekken vanaf. Dat leek ook te gelden voor de vrachtwagenchauffeur, want hij zei eerst tegen TMZ dat hij zich prima voelde. Nu blijkt dat James toch een dokter heeft bezocht omdat hij gewond was.

Nu schrijft TMZ dat de trucker wil dat Lohan een schadevergoeding betaalt, hoewel hij op advies van zijn advocaat niets wilde zeggen over de aard van de verwondingen.

Zwijggeld

James claimt dat een assistent van Lohan direct na het ongeluk probeerde om hem met zwijggeld zijn mond te laten houden, maar dat aanbod zou de vrachtwagenchauffeur hebben afgeslagen.

Volgens een woordvoerder van Lohan is dat een grove leugen. James zou het spectaculaire verhaal aan de media hebben willen slijten nadat het hem eerder niet was gelukt om geld van de Mean Girls-ster af te troggelen.