LOS ANGELES - Britney Spears en Demi Lovato zijn zaterdag weggelopen tijdens een auditie voor de Amerikaanse versie van X Factor in Kansas City.

De twee nieuwe juryleden van de talentenshow verlieten de studio omdat een van de deelnemers weigerde het panel aan te kijken. Dat meldt People.

Volgens People ging de deelnemer expres met zijn rug naar het panel staan. Ook de twee andere juryleden, Antonio 'L.A.' Reid en Louis Walsh, besloten vervolgens om weg te lopen. Het panel kwam weer terug nadat de ‘vervelende’deelnemer de zaal had verlaten.

Een oogetuige vertelt tegen People: “Het was een heel ongemakkelijke situatie. Je zag dat de juryleden het beu waren. Volgens mij hadden ze ook geen keuze. Ze wilden hun tijd niet verspillen.”

Enkele weken geleden liep Britney Spears ook al weg tijdens een auditie van X Factor. Een deelnemer had Spears' eigen liedje Hold it Against Me zeer slecht gezongen, waarop ze boos de zaal uitliep, meldde TMZ. Juryvoorzitter Simon Cowell sprak de geruchten dat de zangeres boos was echter tegen.