AMSTERDAM - Ronnie Ortiz-Magro heeft binnenkort een aanklacht aan zijn broek hangen. De realityster, bekend van Jersey Shore, ging afgelopen weekeinde in een café op de vuist met een paar mannen.

De vermeende slachtoffers laten het er niet bij zitten. Het opstootje ontstond toen Justin Viterito, een van de vermeende slachtoffers, wat aan het drinken was met Ronnie en Roger, de vriend van Jwoww.

Toen het tweede vermeende slachtoffer, Devon Chichele, zich bij de groep voegde zou hij een duw hebben gekregen. Viterito schoot Chichele te hulp, waarna Ronnie enkele rake klappen zou hebben uitgedeeld. Hij werd daarbij naar verluidt geholpen door een uitsmijter.

Viterito en Chichele laten via hun advocaat aan entertainmentsite TMZ weten dat ze niet alleen Ronnie, maar ook Roger, de bar waar het incident plaatsvond, een uitsmijter en MTV willen aanklagen. Volgens de twee promoot MTV dit soort activiteiten om de kijkcijfers op te krikken.

Ronnie en Roger zijn zich ondertussen van geen kwaad bewust en zeggen te hebben gehandeld uit zelfverdediging. Volgens ingewijden werden de realitysterren de avond van het incident juist lastiggevallen door Viterito en Chichele.