AMSTERDAM - Drew Barrymore is helemaal vol van haar huwelijksdag. De 37-jarige actrice beloofde zaterdag eeuwige trouw aan kunstinkoper Will Kopelman.

"De dag was perfect", zegt de zwangere actrice tegen het Amerikaanse tijdschrift People.

Barrymore droeg tijdens de huwelijksceremonie, die plaatsvond in de achtertuin van haar huis in het Californische Montecito, een witte jurk van ontwerper Karl Lagerfeld.

"Iedereen die ons dierbaar is was erbij. Het was heel leuk en het betekende heel veel voor ons, zoals we van tevoren hadden gehoopt", vertelt de actrice, die naar verluidt dit najaar bevalt van haar eerste kind.

Het thema van het feest was 'vintage en romantisch'. Onder anderen actrices Reese Witherspoon, Cameron Diaz, Busy Philipps en komiek Jimmy Fallon bevonden zich onder de gasten van de trouwerij.

Derde huwelijk

De bruiloft was de derde waar de actrice zelf de hoofdrol in speelde. Barrymore, die als kind speelde in de film E.T., was in 1994 een maand getrouwd met horecaondernemer Jeremy Thomas. In 2001 beloofde ze eeuwige trouw aan komiek Tom Green, een halfjaar later gingen ze uit elkaar.