AMSTERDAM – John Travolta zou in de jaren ’80 een homoseksuele relatie hebben gehad met zijn toenmalige piloot Doug Gotterba, die zes jaar lang heeft geduurd.

Dit staat in het Amerikaanse blad National Enquirer dat vrijdag verschijnt, zo weet RadarOnline. Dit zou het zoveelste seks-schandaal zijn waar Travolta in is verwikkeld, sinds de 58-jarige acteur is aangeklaagd voor aanranding.

Joan Edwards, de voormalige secretaresse van de acteur, vertelt aan het blad: "Ik wist toen al dat Travolto homoseksueel was. Doug vertelde me dat en vertrouwde me toe dat ze een seksuele relatie hadden."

Gotterba gaat zelf niet in op de aantijging, maar bevestigt wel aan de National Enquirer dat hij toen in dienst was van Travolta. Een ex van Gotterba zegt echter dat de piloot hem toevertrouwde dat hij een relatie met Travolta was aangegaan.

"Gotterba vertelde me dat een homoseksuele relatie goed voor zijn werk was. Maar na een aantal jaar begon hij vooral de harige borstkas en de gewichtstoename van Travolta als een afknapper te zien."