AMSTERDAM - Frank Visser mag in zijn programma De Rijdende Rechter dan regelmatig burenruzies oplossen, hij heeft met zijn eigen buren nog genoeg problemen.

Dat meldt althans De Telegraaf op basis van een verhaal in Weekend. Het tijdschrift sprak met een aantal van de buren van Visser.

"Kort na zijn komst had hij al problemen. Het ging om een grote conifeer die bij Visser in de achtertuin stond en veel zonlicht wegnam bij de buren.

De buurman deed zijn beklag bij Visser, maar die haalde zijn schouders op", vertelt één van de buurtgenoten van de Rijdende Rechter.

Bovendien zou Visser zijn auto op de openbare weg parkeren terwijl hij een eigen oprit heeft. Dit zorgt volgens Weekend voor irritatie bij zijn buren. "Hij parkeert zijn auto gewoon op straat", aldus een andere buurtgenoot. "Nu heeft hij daar natuurlijk het recht toe, maar het leidt wel tot irritatie. We hebben twee auto’s en raken die soms moeilijk kwijt."

Ook schiet het de buren in het verkeerde keelgat dat Visser zegt dat hij naar buurtbarbecues komt, maar vervolgens niet komt opdagen. "Ook op straat kan er geen groet vanaf."