AMSTERDAM –Tijdens de finale van In love with Sterretje koos Tony Wyczynski voor Mandy, maar naar verluidt had hij al een relatie voordat hij aan het programma begon.

Wyczynski zou namelijk iets hebben met het nichtje van Patricia Paay, Roxy genaamd. "We hebben een relatie", zegt ze in de Story. Het televisieprogramma zou dan ook nep zijn geweest.

"Sterretje en ik weten allebei hoe het televisiewereldje werkt. Het is allemaal nep. Om die reden had ik er ook geen probleem mee dat hij meedeed aan het programma. Ik wist immers voor mezelf hoe het zat tussen ons."

Sterretje vertelt echter in een reactie aan WTF.nl dat het niet klopt. "Wat Roxy vertelt, daar is geen ene moer van waar."

Vriendschap

De 28-jarige Paay zegt dat ze elkaar nu anderhalf jaar kennen. "Lange tijd was er niet meer tussen ons dan een hechte vriendschap, maar nu is dat veranderd."

Volgens Wyczynski hebben de twee inderdaad met elkaar gedate, in 2009 al. Ook hebben ze nog contact. "Meer is er niet tussen ons en ik zou het fijn vinden als de bladen zich daar nou eens bij neer zouden leggen."