AMSTERDAM - Maandag mocht hij tijdens de finale van In love with Sterretje dan eindelijk bekend maken wie zijn nieuwe vlam is. Tony Wyczynski (26) koos voor Mandy (21). "We gaan nu echt genieten van elkaar."

Dat zegt Wyczynski in het AD.

De twee tortelduifjes hadden vanaf het begin al een klik. "Toch was het zeker niet vanaf het begin al bepaald", verzekert Sterretje.

"Er werd afgelopen tijd gesuggereerd dat het programma doorgestoken kaart zou zijn, maar dat is echt niet zo. Ik vond Mandy wel meteen vanaf het begin leuk en uitdagend. Vooral omdat ze zo stellig was dat ze niet meteen op haar eerste date een zoentje zou geven."

Pushen

"Dan ga ik dat natuurlijk toch lopen te pushen. Maar ik vond het tot het einde toe moeilijk en zwaar om een keuze te maken. Dat kon je gisteravond ook wel zien."

"De klik is er gewoon. Het gevoel", verklaart Wyczynski zijn liefde voor Mandy. "Maar dat kwam pas echt naar boven toen ze mijn vrienden had ontmoet in het programma. Dat voelde alsof ze al jaren deel uitmaakt van de groep. Dat gaf de doorslag voor mij. En verder is ze natuurlijk lekker bijdehand, onwijs lief en zorgzaam en ze ziet er ook nog eens super uit."

Vlindertjes

En gelukkig zijn de gevoelens wederzijds. "Ik kende hem natuurlijk niet, alleen van tv. Maar toen we voor het eerst met z'n tweeën op date gingen, kwamen de eerste vlindertjes en kriebeltjes. Ik kan bij hem lekker mezelf zijn. Hij is leuk, lief en met zijn uiterlijk zit het ook nog eens goed", zegt Mandy.

De twee zijn vooral blij dat ze hun liefde vanaf nu niet meer verborgen hoeven te houden. Mandy: "Dat maakte het wel moeilijk. Dan ben je helemaal verliefd en mag niemand het zien. Je kunt geen terrasjes pakken samen."

Sterretje: "Daarom ben ik eerlijk gezegd ook heel blij dat het is afgelopen. Ik heb een supertijd gehad, maar ben blij dat ik nu eindelijk mijn ding kan gaan doen met Mandy."