LOS ANGELES - De ruzie tussen Halle Berry en haar ex-man Gabriel Aubry gaat maar door.

Tijdens een volgende rechtszitting wil Gabriel graag weten waarom Halle geen straatverbod eist voor de fotograaf die volgens de actrice zo gevaarlijk is. Zo weet RadarOnline.

De actrice wil namelijk vanwege de fotograaf samen met hun dochter en haar nieuwe liefde Olivier Martinez naar Frankrijk emigreren.

Volgens haar valt hij hen namelijk behoorlijk lastig. Maar daar zit haar ex-man natuurlijk niet op te wachten.

Een bron dichtbij Aubry vertelt dat hij er niks van begrijpt. "Er zijn meer bekende mensen die een straatverbod hebben weten te krijgen voor paparazzi die hun kinderen lastigvielen." Dus vindt hij dat de 45-jarige actrice dat ook moet doen als ze zo bang voor hem is.

Voogdij

De twee ruziën al tijden over de voogdij van hun dochtertje. Gabriel eiste eerder al een half miljoen dollar van de actrice om zijn advocaat te kunnen betalen, ook wil hij 20.000 dollar per maand om hun dochtertje Nahla te kunnen onderhouden.

De Franse acteur Martinez ging in december op zijn knieën voor Halle Berry. In tegenstelling tot Aubry ziet hij het helemaal zitten om met zijn toekomstige vrouw te settelen in zijn geboortestad Parijs, weet een bron.

''Hij wil dolgraag dat Halle hier 24 uur per dag is. Dan kunnen ze een echt gezin worden.''