LOS ANGELES - Pink heeft de eerste verjaardag van haar dochter helaas in het ziekenhuis moeten vieren.

Hoewel dit niet de leukste locatie voor een feestje is, heeft de zangeres er het beste van gemaakt. "Volgens mij maakt het niet uit waar we het stukje taart eten", liet ze via Twitter weten.

"Gefeliciteerd mijn engeltje, mijn doel en mijn grootste zegen. Ik hou van je Willow Sage." Naast dit bericht deelde de zangeres een foto van een mooie verjaardagstaart waar Willow's naam opstond.

En even later: "Bedankt familie dat jullie de verjaardag van mijn kleine meisje in het ziekenhuis kwamen vieren". Ook de partner van de zangeres liet weten blij te zijn dat de familie dit weekend bij elkaar was.

Buikgriep

"Raar en onverwacht weekend. Gelukkig waren we uiteindelijk samen, dat is waar het omgaat. Fijn dat de oma's en opa's in de stad waren. Ik hou van je Wilzz en ik hoop dat mijn lieve vrouw Pink snel beter is."

De zangeres werd donderdag opgenomen. Dat leek ze niet heel erg te vinden, want ze twitterde namelijk een foto van zichzelf, lachend in een ziekenhuisbed.

''Bedankt voor alle beterschapswensen. En nee, je krijgt geen morfine als je buikgriep hebt. Ik heb misschien weer een maagzweer, omdat ik me druk maak over van alles."