AMSTERDAM - Dewi Pechler heeft een nieuwe liefde. En dit zou, na eerdere missers, wel eens de ware kunnen zijn, vertelt ze in het AD. "Ik trof veel van die wilde mannen die maar wat deden."

Pechler en Eurosport Benelux-directeur Danny Menken (32) ontmoetten elkaar een maand geleden.

"Het is nog zo vers, maar we zijn echt gek op elkaar hoor! In de liefde was ik zoekende. Ook verlangde ik steeds meer naar een stabiel privéleven. Danny is net als ik serieus en ambitieus. Hij staat anders in het leven dan andere mannen met wie ik samen was. Het is moeilijk zo iemand te vinden."

"Zul je net zien dat als je het zoeken staakt, ineens zo’n man naast je staat. Danny is daarnaast ook nog eens heel sportief en met zijn lichaam bezig. Dat is óók belangrijk…ik hou van mooie, verzorgde mannen."

Overeenkomsten

Het stel heeft naast het serieuze en ambitieuze nog meer overeenkomsten. "Hij gebruikt geen drugs. In mijn omgeving zijn ontzettend veel mensen die dat wél doen. Dat is blijkbaar hip in het wereldje waar ik nu eenmaal in zit. Ik ben daar ontzettend van geschrokken."

"Als control-freak zou ik nooit mijn eigen lichaam voor de lol willen verdoven. Bijna al mijn vrienden doen dat wel of hebben het gedaan. Ik zie het zeker op feestdagen vaak gebeuren. Danny heeft het ook nog nooit gedaan en is net zo anti-drugs als ik."

Voorstellen

Pechler wacht wel nog even met het voorstellen van Menken aan dochter Nomi (11), die niet bij haar, maar bij haar oma in Friesland woont. "Geloof me, Danny en ik zijn verliefd. Maar het is ook nog heel pril. Ik kan niet elke man die ik ontmoet gelijk voorstellen aan mijn dochter. Alles op zijn tijd."

Even leek het erop dat Nomi weer bij de zangeres zou intrekken. "Dat gaat toch niet door. Ze gaat straks naar de middelbare school en we hebben gezocht naar de beste optie. Die school staat in Friesland. Daar zal ze dus voorlopig blijven wonen. Het gaat er niet om of ik daar verdrietig van word, het gaat om wat het beste is voor haar."