AMSTERDAM - Lance Bass schat in dat hij het niet droog houdt als zijn voormalig bandmaatje Justin Timberlake voor het altaar staat.

"Ik zal wel moeten huilen", voorspelt de 33-jarige zanger, die met Timberlake in *NSYNC zat.

"Ik moet altijd huilen op bruiloften", bekent Bass in een interview met het entertainmentprogramma Entertainment Tonight. "Als ik een speech moet houden op zo'n belangrijke dag, komen de tranen."

Timberlake ging tijdens de feestdagen op z'n knieën voor actrice Jessica Biel. Wanneer de twee trouwen, is een groot geheim. Volgens geruchten staan Justin en Jessica deze zomer voor het altaar.

Ook Bass weet niet wanneer de grote dag is gepland. "Ik heb geen idee van alle plannen. Alles wordt onder de tafel gehouden. Ik wist ook niets van het verlovingsfeestje tot een paar dagen daarvoor." Timberlake en Biel vierden hun verloving vorige week in Los Angeles.

Om de tuin

Bass denkt dat de bruiloftsgasten om de tuin worden geleid. "Ik weet zeker dat niemand tot vijf seconden voor het huwelijk zal weten dat het de trouwdag is. Dat is ook begrijpelijk."

De zanger sluit niet uit dat *NSYNC speciaal voor de bruiloft weer samen op het podium klimt. "Dat zou geweldig zijn. Maar je weet het nooit, misschien improviseren we a capella iets."