HILVERSUM - Constanza, de geadopteerde dochter van Connie Breukhoven, is geen webcamgirl. Dat zegt Breukhoven in een reactie op de uitspraken die schoonzoon Mo eerder deze week deed.

"Ik heb het zelf niet gezien en als ik het wel zou weten, dan zou ik het eigenlijk niet zeggen", laat ze aan RTL Boulevard weten.

"Ik begrijp niet waarom hij dit zegt en ik vind het heel erg", aldus Breukhoven. "Maar ik word er nog misselijker van dat deze twee mensen iedere keer een platform krijgen om hun verhaal te doen. Het is eigenlijk heel zielig en ik vind dat ze tegen zichzelf in bescherming moeten worden genomen." Dat wordt lastig, want volgens de ex van Hans Breukhoven zijn er verschillende media die haar dochter en schoonzoon geld geven om zulke uitlatingen te doen.

Hoe vervelend ze het ook vindt, haar familie loslaten kan ze niet. "Eigenlijk heb ik levenslang, want ik wil hun kindjes blijven zien, maar dan heb ik ook met hen te maken." Om te zorgen dat de kinderen niks tekort komen, geeft Breukhoven ze geld voor eten en kleren. Daarbij zorgt ze dat het niet in handen komt van Mo en Constanza, anders dan Mo van de week beweerde. Volgens hem zou de glamourvrouw hem financieel onderhouden. Connie zegt dat dit onzin is: "Ik zou ze allebei nooit geld geven, maar ik vind het wel mijn taak om voor mijn kleinkinderen te zorgen".

Nieuwe vlam

Naast deze ontwikkelingen wil Breukhoven ook iets zeggen over haar relatie met Ben Angelier, waar ze de laatste tijd vaker mee in het nieuws is gekomen. Zijn vrouw beweert namelijk dat ze tussen haar en Ben in is komen te staan. Ook dit is volgens de zakenvrouw niet waar, het stel woonde namelijk al vanaf november apart en ze waren al bezig met de scheiding. "Het is nu net alsof ik een huwelijk kapot heb gemaakt en dat is niet waar."

Ondanks het feit dat de twee elkaar nog steeds leuk vinden, hebben ze hun relatie even op een laag pitje gezet. "We zitten allebei niet te wachten op deze aandacht." Breukhoven vindt het sowieso lastig dat ze iedere keer van die negatieve verhalen moet rechtpraten. "Ik krijg iedere keer een nieuwe lading modder over me heen."