AMSTERDAM - De jeugd van Charly Luske was niet zo zorgeloos als zijn leven nu. "Ik ben erg gepest als kind. Mijn lagere schoolperiode was een hel."

Dat zegt de 33-jarige zanger in een interview met Viva.

De zanger vertelt dat hij buiten de boot viel toen hij van Amsterdam naar Baarn verhuisde. "Op school had ik geen Oilily-kleren aan, maar een spijkerbroek met een leren jasje en ik praatte met een plat accent", vertelt Luske.

"Ik was anders dan de anderen en werd daarom genegeerd. Vreselijk was dat. Het gevoel dat je er niet bij hoort, is het allerergste wat er is. Ik werd nooit uitgenodigd op verjaardagsfeestjes, niemand wilde bij mij komen spelen en ik werd altijd als laatste gekozen met gym."

Ouders

Later hoorde Luske van een aantal kinderen dat ze van hun ouders niet met hem mochten spelen, omdat ze zijn ouders raar vonden. "Mijn vader was ondernemer en had allerlei bedrijven en een kroeg. Hij was al jong financieel onafhankelijk en dat viel niet bij iedereen goed."

"Mijn vader was 34, kwam uit Amsterdam met een jonge vrouw van net 26 en vier kinderen, reed in een dure Mercedes en had een dikke gouden ring om zijn vinger. Dat vonden ze niet alleen raar, maar ook verdacht", vertelt de zanger in het magazine.

Pijn

Door zijn helse jeugd zingt de zanger het liefst liedjes met een snik. "Waar pijn in zit, levensverdriet", zegt Luske. "Het is corny, ik weet het, maar dat vind ik mooi. Weet je, ik had eigenlijk in Nashville geboren moeten worden, ergens schuilt er een countryzanger met zielenpijn in me."

De zanger zegt op dit moment een heel prettig en fijn leven te hebben. Hij is getrouwd met actrice Tanja Jess, met wie hij twee zoons heeft.