AMSTERDAM - Zsa Zsa Gabor kan door een gulle fan in haar huis blijven wonen. Gabor en haar man, Frederic Prinz von Anhalt, hadden een hypotheekschuld en dreigden daardoor hun stulpje te verliezen. 

Door Gabors bewonderaar is dit echter van de baan, schrijft entertainmentsite TMZ.

De 95-jarige Hollywoodlegende en haar man hadden een hypotheekachterstand van zevenhonderdduizend dollar. Als het paar deze niet aan het einde van de maand betaalt, wordt beslag gelegd op het huis.

Oproep

Von Anhalt plaatste als laatste redmiddel een oproep op Facebook waarin hij om hulp vroeg. Een fan besloot het koppel anderhalf miljoen dollar te lenen waarmee ze hun schuld kunnen afbetalen. Gabor en Von Anhalt moeten de geldschieter wel binnen een jaar terugbetalen.

Zsa Zsa Gabor trouwde in 1986 met Frederic Prinz von Anhalt. Het is haar negende huwelijk. De actrice heeft een dochter, Constance Francesca Hilton, die ze kreeg met haar ex-man Conrad Hilton.

De gezondheid van Zsa Zsa Gabor gaat al jaren achteruit, zo werd vorig jaar haar rechterbeen deels geamputeerd. Verder raakte ze na een maagoperatie in coma, waaruit ze later weer ontwaakte.