LOS ANGELES - Na zijn scheiding van Katie Price in 2009 vindt Peter Andre het nog steeds moeilijk om zijn leven weer helemaal op de rit te krijgen.

Zo is hij bang om opnieuw verliefd te worden, maar nu Katie inmiddels op het punt staat om voor de derde keer haar jawoord te geven, begint Peter toch ook weer een beetje over een nieuwe liefde na te denken.

Dat vertelt de zanger aan Now Magazine.

Single

"Het punt is dat ik geen vriendin wil alleen maar omdat ik met iemand samen wil zijn", zegt Peter. Na zijn scheiding van Katie, die ook wel bekend staat onder de naam Jordan, had Peter wel een relatie met Elen Rivas.

Daar was hij zo'n 6 maanden mee samen. "Even een vriendinnetje hebben was leuk, maar ik was nog niet klaar voor de volgende stap, daarom ben ik nog steeds single", vertelt hij er nu over.

Vastbesloten

Toch is de Mysterious Girl-zanger vastbesloten om zijn levenspartner te vinden. "Het idee om mijn hele leven alleen te zijn, klinkt vreselijk. Helemaal als ik oud ben. Dat is echt een van mijn angsten", zo geeft hij toe. Daarom is Andre de laatste tijd wat vaker aan het daten.

"Ïk ben niet bang om met een meisje uit te gaan, maar verliefd worden is een ander ding. Ik maak me de hele tijd druk of de ander dezelfde dingen wil als ik, of dat zij me uiteindelijk weer alleen laat", vervolgt hij. "Ja, verliefd worden is eng."