MANCHESTER - Tijdens een vriendschappelijk potje voetbal tussen vele wereldsterren is zondagavond ruim 5 miljoen euro opgehaald voor het goede doel.

Maar er vielen ook gewonden, meldt The Sun.

Een selectie Engelse beroemdheden nam het in Manchester op tegen sterren uit de rest van de wereld. Ten behoeve van Unicef trapten onder anderen de Britten Gordon Ramsay, Mark Owen en organisator Robbie Williams tegen een balletje.

Voor het andere team stapten Will Ferrell, Serge Pizzorno, Mike Myers, Gerard Butler, Edward Norton, Woody Harrelson en Michael Sheen op het veld. Ook de Nederlanders Jaap Stam en Clarence Seedorf waren van de partij.

De wedstrijd eindigde in een 3-1 overwinning voor de Engelsen. De doelpunten kwamen op naam van Serge Pizzorno, Teddy Sheringham, Jonathan Wilkes en Kevin Phillips.

Brancard

En hoewel de avond een groot succes was, verliet niet iedereen het veld met een glimlach. Zo moest topkok Gordon Ramsay per brancard en met een zuurstofmasker naar de kleedkamer na een botsing met Teddy Sheringham.

Grappenmaker Will Ferrell verging het lachen tijdelijk toen hij in de tweede helft het veld met en beenblessure moest verlaten.