LOS ANGELES - Sean Kingston heeft een rechtszaak aan zijn broek hangen.

Dat meldt entertainmentwebsite TMZ.

De eigenaresse van het huurhuis waarin de zanger tot vorig jaar woonde, houdt hem verantwoordelijk voor de enorme ravage die in de woning is aangericht.

De zanger en en zijn moeder, die bij hem inwoonde, waren vorig jaar met de noorderzon uit Miami vertrokken. Naar eigen zeggen omdat Sean sinds een ongeluk met een waterski niet meer kon slapen van het geluid van de zee.

Vetrek

De eigenaresse van het optrekje denkt een andere reden te weten voor het snelle vertrek van de Beautiful Girls-zanger. Ze beweert dat Sean de villa als een zwijnenstal heeft achtergelaten en dat hij als klap op de vuurpijl ook nog een openstaande rekening van 70.000 dollar heeft (bijna 56.000 euro).

De schade aan de kapitale villa zou in de tienduizenden dollars lopen. De muren zouden vol zitten met gaten, allerlei dingen zouden zijn afgebroken en de lampen zouden totaal geruïneerd zijn.

Om de woning, die normaal maandelijks zo'n 20.000 euro aan huur moet opleveren, weer een beetje op te kunnen knappen, eist de eigenaresse nu ruim 73.000 dollar van Kingston, bijna 60.000 euro.