LOS ANGELES - Het is niemand onopgemerkt gebleven dat Kelly Clarkson de laatste tijd aardig wat kilo's kwijt is. Nu is ook de reden bekend: "Ik heb een vriendje en als ik heel eerlijk ben, niemand wil er niet strak uitzien als je verliefd bent."

Dat meldt Contactmusic.

"Ik zou graag willen zeggen dat mijn gewichtsverlies iets te maken heeft met mijn werk, maar dat is niet zo. Ik heb namelijk een vriendje. Daarom sport ik nu meer en eet ik beter."

Maar de zangeres wil ook benadrukken dat ze haar hele leven al behoorlijk schommelt in haar gewicht. "Ik schommel vaak met 9 kilo meer of minder."

Sport

"Nu sport ik wanneer ik wil en mijn vriend is ook erg van het sporten, maar we doen het niet samen." Dat heeft de 30-jarige Clarkson overigens wel eens gedaan. "Maar ik vond het niet leuk om hijgend en met een bezweet hoofd naast hem te rennen. Dus dat doen we niet meer."

Eerder dit jaar onthulde de zangeres al dat ze haar hart had verloren aan haar nieuwe vlam Brandon Blackstock, de zoon van haar manager.

"Ik heb inderdaad een nieuwe vriend, alhoewel nieuw, we daten al een tijdje. Hij begrijpt hoeveel ik werk en ik begrijp zijn werk omdat we beiden in hetzelfde vak zitten. Het maakt het allemaal wat makkelijker."