LOS ANGELES - Cheryl Cole is in beeld als nieuw jurylid bij American Idol. De Britse zangeres, die vorig jaar na vier afleveringen werd ontslagen bij concurrent X Factor, zou naar verluidt de voornaamste kandidaat zijn om het panel van ‘Idol’ te komen versterken.

Dat meldt de New York Post.

Indien Cole de baan krijgt zal ze samen met Randy Jackson, Steven Tyler en Jennifer Lopez de jury vormen bij de best bekeken talentenshow in de VS. "Het wordt interessant om te zien hoe Jennifer zal reageren met een andere bloedmooie vrouw naast zich", aldus een bron.

De kans is echter aanwezig dat de 28-jarige Cole Jennifer Lopez juist gaat vervangen in de jury. Lopez hintte er onlangs op dat ze de show na twee jaar wellicht gaat verlaten.

Baby's

Ze zei: "Ik weet niet of ik er een derde jaar aan wil vastknopen. In het eerste jaar was het prima omdat mijn baby’s drie jaar oud waren. Maar nu begin ze meer mobiel te worden en gaan ze naar school, dus ik weet het nog niet."

De bazen van American Idol zouden Cole naar verluidt tussen de 5 en 10 miljoen dollar per seizoen willen betalen. Lopez ontvangt tussen de 15 en 20 miljoen dollar.