LOS ANGELES - Nicole 'Snooki' Polizzi (24) is in verwachting van een jongetje. Dat heeft ze bekendgemaakt aan In Touch. Zij en haar verloofde Jionni LaValle verwachten het kindje in september.

"Iedereen zei al dat ik een jongetje zou krijgen en ze hadden gelijk", vertelt de realityster. Ze verklapt zelfs aan het tijdschrift dat zij en haar partner twijfelen tussen twee namen, Lorenzo of Jionni Junior.

Toch geeft de ster uit MTV's Jersey Shore toe dat ze had gehoopt op een kleinere versie van zichzelf. "Ik hoopte het, ieder meisje wil nou eenmaal een dochter. Maar ik ben hier ook blij mee."

Net als veel zwangere vrouwen heeft ook Snooki aparte eetbuien. "Ik eet vooral dingen die koud zijn, zoals Italiaans ijs." Ondanks het feit dat je vaak hoort dat zwangere vrouwen een hoger libido hebben, is daar bij Snooki niks van te merken. "We hebben nu bijna geen seksleven. Ik ben er niet voor in de stemming."

Gedronken

Het stel kwam er net na de jaarwisseling achter dat er een kleine op komst is. ''Shit, ik heb gedronken'', was het eerste wat Snooki dacht. ''Ik maakte me zorgen. Het was oud en nieuw en we waren in Vegas en ik heb me flink laten gaan'', geeft ze toe.