AMSTERDAM - Wes Scantlin, lead-zanger van de rockband Puddle of Mudd, werd bekogeld door fans tijdens een concert. Scantlin is beschuldigd van oneerbaar gedrag. De band was bezig met spelen, toen Scantlin, die helemaal dronken was, toegaf aan zijn publiek dat hij 'too fucked up' was om verder te gaan. Hierop verliet de rest van de groep na vier liedjes gespeeld te hebben het podium, maar bleef Scantlin staan.

Hj begon tegen zijn fans te schelden, terwijl er verschillende objecten naar zijn hoofd werden gegooid. De zanger bleef onherkenbare deuntjes op zijn gitaar spelen, totdat hij het welletjes vond en zijn instrument op de grond smeet en het podium afliep.

Scantlin werd vervolgens in zijn kleedkamer gearresteerd wegens oneerbaar gedrag en openbaar dronkenschap. Hij kreeg er nog een boete bovenop toen Scantlin het nodig vond om op weg naar het politiebureau, de politiewagen onder te spuwen.

Hij werd later, na betaling van de borg, op vrije voeten gelaten. Puddle of Mudd weigert ieder commentaar over het incident. De band heeft in Nederland een bescheiden hit gehad met het nummer 'She Hates Me'.