AMSTERDAM - Yolanthe Sneijder-Cabau heeft nog alle tijd om kinderen te krijgen met haar man Wesley Sneijder. "In de praktijk zou het over tien jaar nog kunnen."

Dat zegt de presentatrice in Story.

Sneijder-Cabau vertelt dat bijna iedereen had verwacht dat het na het huwelijk niet lang zou duren voordat er een kindje zou komen. "Maar nu zijn we nog jong – ik ben 28 en Wesley is 29 – dus we hebben nog alle tijd", vertelt ze. "Wesley en ik trouwden omdat we zeker wisten dat we voor altijd samen wilden zijn."

"Mocht een baby zich nu aandienen, dan zijn we er natuurlijk ook dolgelukkig mee", zegt de vrouw van de voetballer.

Een anonieme bron zegt echter tegen het tijdschrift dat het niet zo lang meer zal duren voor Cabau-Sneijder in verwachting zal raken. "Wesley kan niet wachten om opnieuw vader te worden. Het moet heel raar lopen wil Yolanthe in 2013 niet zwanger zijn."

EK

Verder zegt Sneijder-Cabau dat ze een echte Oranje-fan. Ze zal daarom ook bij alle wedstrijden van het Nederlands Elftal op het EK aanwezig zijn. Net als tijdens het WK in 2010 zal de presentatrice zich weer helemaal in het oranje uitdossen. "Ik zal de wedstrijden, geheel in het oranje gekleed, bijwonen."

"Misschien sla ik er een beetje in door, maar ach, waarom niet? Dan zie ik Wesley vanaf het veld naar me kijken en zie ik hem bijna denken: oooh, waarom doet mijn vrouw dit?"