Sonja Silva had al twijfels over echtgenoot

AMSTERDAM - Presentatrice Sonja Silva "had al zo haar twijfels" over het gedrag van haar echtgenoot Declan. Dat vertelt ze dinsdag aan het AD, een dag nadat bekend werd dat de twee gaan scheiden.

De twee gaven elkaar op 18 januari het jawoord. En dag na de huwelijksreis kreeg Sonja een miskraam. En drie maanden later kreeg ze de volgende klap. Ze kwam erachter dat Declan vreemd ging.

"Nog voordat ik mijn jawoord gaf, waren er al genoeg, niet nader te benoemen, dingen gebeurd die het afblazen van mijn bruiloft zouden hebben gerechtvaardigd. Ik ben als goedgelovig, religieus mens achteraf te naïef en hoopvol geweest over dat mijn derde huwelijk toch zou slagen. Helaas is dat niet gebeurd."

'Schaamte'

Silva is naar eigen zeggen verbijsterd en vol schaamte. "God zal me aan de hemelpoort niet lachend opwachten omdat ik mijn zoveelste huwelijk heb verprutst. Ik wil niet met modder gooien naar mijn ex, maar toen hij het overspel toegaf, voelde dat als een messteek in mijn rug."

Het stel woont nog wel samen. "Dat is moeilijk, maar het kan even niet anders. We woonden samen in een huis dat zijn eigendom is. Op korte termijn moet ik op zoek naar een baan en een eigen woning."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUshop

Tip de redactie