LONDEN - Katy Perry is weer vrijgezel. Volgens de Mirror heeft de zangeres haar relatie met muzikant Robert Ackroyd verbroken.

Bronnen vertellen aan de krant dat Katy een langeafstandsrelatie met Robert niet ziet zitten, het zou haar teveel doen denken aan haar tijd met Russell Brand.

De gitarist was de eerste man die ze leerde kennen na haar scheiding. "Ze voelde zich toen heel kwetsbaar.

Maar ze vertelde haar vrienden dat het weekend dat ze samen met hem doorbracht tijdens het muziekfestival Coachella haar weer levenslust gaf en ze voelde zich sexy door hem." Ook zou de Fireworks-zangeres haar vrienden hebben gezegd dat ze Robert echt leuk vond.

Onderweg

Maar ze bedacht zich ook al snel dat hij de rest van het jaar onderweg zou zijn en dat kon ze niet nog een keer aan. "Een van de belangrijkste redenen waarom Katy en Russell uiteindelijk uit elkaar gingen, was dat ze allebei veel onderweg waren. Haar relatie met Robert voelde precies hetzelfde", aldus de insider.

"Het is jammer, want ze vonden elkaar echt leuk. Robert vindt het heel jammer, maar Katy wilde het liever nu met hem uitmaken voordat het echt serieus werd tussen de twee."