WASHINGTON - David Beckham werd door de Amerikaanse president Barack Obama op de korrel genomen toen hij met zijn team het Witte Huis bezocht.

Dat schrijft schrijft Now Magazine. De 37-jarige voetballer bezocht samen met zijn LA Galaxy-collega's de presidentiële residentie om hun behaalde titel te vieren.

Daar kon de Amerikaanse president het duidelijk niet laten om een paar pakkende opmerkingen te maken over de reclameposters van David en over zijn leeftijd.

Grappen

Na afloop vertelde Obama aan een groep journalisten: "We hebben een jong aanstormend talent in ons midden", aldus de president, "Zijn naam is David Beckham." Daarmee was David nog niet van de grapjes af.

"Ik heb het David niet makkelijk gemaakt. Ik zei dat de helft van zijn teamgenoten zijn kinderen hadden kunnen zijn'', gaat Obama door. "We worden oud David'', vervolgde hij terwijl Beckham op dat moment achter hem stond.

"Het is zeldzaam dat iemand die zo stoer is op het veld ook een eigen ondergoedmerk lanceert'', zei Obama tot slot, doelend op de ondergoedreclame van H&M.

Obama grapt over David Beckham