LOS ANGELES - Tom Cruise heeft de aanhoudende geruchten dat zijn huwelijk met Katie Holmes op instorten staat, hevig ontkracht.

De 49-jarige acteur onthult in de juni-editie van Playboy dat hij nog steeds ‘intens gelukkig’ is in de relatie met zijn vrouw.

De Mission: Impossible-ster en Katie leerden elkaar in april 2005 kennen en een maand later maakte Cruise zijn liefde voor de actrice openbaar tijdens de bekende ‘bankscene’ in The Oprah Winfrey Show.

In april 2006 verwelkomde het acteerstel hun dochtertje Suri en later dat jaar traden de twee in het huwelijk.

Breuk

Recente berichten suggereerden dat het beroemde koppel zou aansturen op een breuk, maar Cruise houdt vol nog steeds 'gefascineerd te zijn door alles wat Katie doet'. "Ze is een buitengewoon persoon en wanneer je vijf minuten met haar doorbrengt, voel je dat meteen. Alles wat ze doet, doet ze met een prachtige creativiteit. Ze is grappig en charmant en wanneer ze bij me is, voel ik me gewoon beter", aldus Cruise.

Hij vervolgt: "Ik ben een romanticus. Ik hou ervan om romantische etentjes te organiseren en Katie is daar dol op. Ik weet niet wat ik er verder over kan zeggen. Ik ben gewoon gelukkig en dat ben ik al sinds ik haar ontmoette. Wat wij hebben is bijzonder."