LOS ANGELES - De tweede masseur die John Travolta heeft aangeklaagd wegens aanranding, maakt er geen openbare rechtszaak van.

Volgens RadarOnline zal er achter gesloten deuren een overeenkomst worden gesloten.

De aanklacht wordt aangehoord door een privé-rechter, die moet bepalen hoeveel geld het vermeende slachtoffer eventueel krijgt. De masseur zou 2 miljoen dollar (ruim 1,5 miljoen euro) van de acteur willen.

In rechtbankpapieren die RadarOnline in handen heeft, is te lezen dat het vermeende slachtoffer in een resort werkte, toen hij de acteur moest masseren. Tijdens de massage zou Travolta zich hebben omgedraaid en hem gedwongen hebben zijn edele delen te betasten.

Ook zou de Grease-acteur aan de dijen en billen van de masseur hebben gezeten. De laatste 15 minuten van de sessie begon Travolta met masturberen, waarop het vermeende slachtoffer de kamer zou hebben verlaten.

Drie kinderen

John Travolta is sinds 1991 getrouwd met Kelly Preston, met wie hij drie kinderen kreeg. Hun oudste zoon overleed in 2009. In totaal hebben nu vier mensen aangifte tegen hem gedaan vanwege onzedelijk gedrag.