NEW YORK - Een vierde man, werkzaam van 1992 tot 2008 als masseur in het kuuroord van het statige Peninsula hotel in New York, beschuldigt John Travolta nu ook al van onzedelijk gedrag.

Dat meldt New York Daily News.

''Travolta vroeg altijd om een mannelijke masseur, maar na een tijdje wilde niemand meer met hem werken vanwege zijn ongepaste gedrag'', aldus Michael Caputo. ''Op een gegeven moment wilde geen enkele man hem nog masseren en werd hij verbannen door het hotel.''

De acteur werd rond 2000 verboden om de komende drie jaar voet te zetten in het kuuroord, zegt de masseur. Het verbod volgde na verschillende klachten. Zo zou Travolta zijn handdoek afdoen en tegen de massagetafel aanrijden in het bijzijn van de masseurs.

Vierde

Caputo is inmiddels de vierde man, binnen een week, die Travolta beschuldigt van ongepast gedrag. Eerder deze week kwamen twee masseurs en een medewerker van een cruiseschip naar voren die de acteur beschuldigen van aanranding.

Twee mannen eisen allebei 2 miljoen dollar (1,5 miljoen euro) wegens emotionele schade. De andere man eist vooralsnog geen geld.