AMSTERDAM - Patty Brard spuwt weer eens haar gal, moeilijke moederdag voor BN’ers, Raf en Syls poppenkast en denigrerende Connie. Kortom: lees mee in Party, Privé, Story en Weekend van deze week.

Met moederdag in het vooruitzicht, zet Party de moeilijke moeder-dochterrelaties even op een rijtje. Patty Brard heef al jaren problemen met haar dochter Priscilla.

Patty is veel te veel met zichzelf bezig, vindt dochterlief. Daarom heeft ze zich teruggetrokken uit het leven van haar moeder. Ze hebben geen ruzie, maar ook weinig contact.

Patricia & Christina

Ook Patricia Paay worstelt met haar dochter. Mams staat graag in de belangstelling en dochter Christina ook. Dus laat die zich piercen, tatoeëren en halfnaakt fotograferen.

Patricia zucht en zegt wijselijk dat Christina het zelf maar moet weten, ook al meent ze dat niet. De grillige puber stapte laatst nog verveeld op het vliegtuig naar de USA omdat ze zich bij mams verveelde.

Connie & Constanza

Connie Breukhoven heeft een wel heel vreemde relatie met aangenomen dochter Constanza. Die jatte de kluis van pa leeg. Haar 2 kinderen werden bij oma Connie ondergebracht. Toen Constanza ze weer terug wilde, belde Connie eerst met de kinderbescherming.

Helaas: ze moest de kotertjes teruggeven. Zo lang Constanza met haar (foute) man Mo is, zal die tussen moeder en dochter staan, weet Party.

Waar doen ze ‘t van?

Over Constanza en man Mo gesproken. Daarover lezen we in Weekend. Het stel verhuisde onlangs naar Noord-Holland. De nieuwe buren vinden hun rijke levensstijl het maar vreemd. Beiden hebben geen baan en Constanza moet sowieso 60.000 euro aan vader Hans terugbetalen. Die stal ze eerder uit zijn kluis.

Groot was dan ook de verbazing in de buurt toen Mo en Constanza opeens met een dure speedboot aan kwamen rijden. Ook staan er vaak dure auto’s op het pad en worden er regelmatig feestjes gegeven. ‘Waar doen ze het van?’ is de grote vraag van zowel de buren als Weekend.

Modelmoeder Barbie

Oh oh Cherso's Barbie begint een behoorlijk buikje te krijgen. Op geheel eigen wijze hult ze zich in een loeistrak joggingpak (niet eens roze), zodat we allemaal kunnen meegenieten. Volgens Party gedraagt de Haagse zich als een modelmoeder.

Ondanks dat man Michael haar opstookte om 'lekker een drankie te doen en een peukie te roken', zwichtte Barbie niet. Barbie zou een rolmodel zijn voor aanstaande moeders en mag in Barbie’s baby op tv laten zien hoe ze dit aanpakt.

Poppenkastje spelen

Sylvie en Rafael van der Vaart lachen om hun scheidingsgeruchten, kopt Weekend. Rafael heeft een tijdschrift gemaakt en Sylvie was natuurlijk bij de uitreiking.

Extra zonnebankje gepakt, extensions geföhnd, plakwinpers op en Syl was klaar voor het media-momentje. Voor de camera nog even een 'spontane' kus, lief lachen naar het vogeltje en het ideale plaatje voor de buitenwereld was weer compleet.

'Onze relatie is goed en stevig' roept ze tegen iedereen die het (niet) wil horen. Spelen ze poppenkast of is het gerucht over hun scheiding na het EK inderdaad een verzinsel?

Connie in luf

Ja hoor, het is zeker: Connie Breukhoven heeft een nieuwe liefde. Story toont drie pagina’s plaatjes van Connie en lover Ben in Monaco. Opgedoft in een pailletenrokje en high heels zit ze parmantig naast de steenrijke man die een kappersketen bezit.

Zijn kinderen zitten ook in de Rolls Royce, wat meestal betekent dat de relatie al een tijdje gaande is. Connie is uiterst gemeen over Ben’s ex-vrouw.

Die werd verrast door de affaire en zit met haar twee kinderen nog in België. "Daarbij zijn die kinderen helemaal niet van Ben. Hij heeft haar ooit in huis genomen toen ze al moeder was," snibt ze. Alleen al de uitdrukking 'in huis genomen' geeft al weer hoe denigrerend Connie over de gekwetste ex-vrouw spreekt.

Tatjana geestesziek

Als je er uit ligt bij Patty Brard, mag iedereen dat weten. De zelfverklaarde Diva richt haar gifpijlen nu op Tatjana Simic: "Die is geestesziek. Ze is volledig verslaafd aan aandacht, wil continu in het middelpunt van de belangstelling staan. Heel zielig", briest Patty.

Tatjana keerde het tv-programma Diva's Draaien Door de rug toe om zich op een eigen project te richten. Ze moet toch ook haar hypotheek betalen, vindt ze. Patty is razend, die loopt inkomsten mis omdat ze niet meer kunnen optreden.

Wij vinden het grappig Patty zo te keer te zien gaan in Story. Want als er één iemand verslaafd is aan aandacht en zelf 'een beetje vreemd' is, is het mevrouw Brard zelf wel.