ROTTERDAM - Een maand na de breuk tussen Gordon en Raoul van der Heiden, zegt Gordon dat hij nog niet toe is aan een nieuwe relatie

In het AD zegt hij dat hij inmiddels wel een hele leuke Portugees tegen het lijf is gelopen. De entertainer mag de boel dan weer behoorlijk op de rit hebben, de breuk met Raoul doet hem nog wel veel pijn.

"Vooral door de manier waarop ben ik erg verdrietig geweest. Ik heb mezelf vreselijk teleurgesteld. Mensen vonden het zielig voor me. Onzin. Als m'n moeder nog geleefd had, had ze me een klap voor mijn kop verkocht."

Aan de andere kant heeft het slippertje hem wel één ding duidelijk gemaakt. "Ik realiseer me ook dat het niet voor niets is gebeurd. Als ik echt verliefd was geweest, had ik dat in die discotheek nooit gedaan. Ik weet nu dat ik mezelf ruim twee jaar voor de gek heb gehouden."

Lissabon

Aan een nieuwe relatie zegt Gordon voorlopig niet te hoeven denken. Toch is er sinds Koninginnedag een nieuwe man in zijn leven, een Portugees. "Het klikte meteen. Dit weekend komt hij weer naar me toe en over twee weken ga ik naar Lissabon. Lekker de zomer tegemoet. Ik hoef geen vaste relatie, maar heb erg veel zin om lol te maken."

Over die andere breuk, die met de Toppers, is de zanger inmiddels ook wel heen. "Ik mis deze maand een vorstelijke bijschrijving op m'n bankrekening, maar mijn hart lag niet meer bij die concerten in de ArenA. Wat ben ik blij dat geld geen drijfveer meer is! Ik kan kiezen voor wat me gelukkig maakt en heb het gevoel dat me dat de laatste tijd erg goed lukt."