AURORA - Taylor Swift heeft alweer een uitnodiging gekregen voor een schoolbal van een fan. Dit keer heeft Devon Whitney een oproep via Youtube gedaan aan de zangeres.

Op het filmpje zegt de 19-jarige scholier, die lijdt aan een syndroom dat lichamelijke misvormingen veroorzaakt, dat hij eerst niet wilde gaan.

Hij was bang om gepest te worden. ''Maar toen dacht ik.. Als ik nou een beeldschone date zou hebben, hoe zouden ze me dan nog belachelijk kunnen maken? Maar wie moest dat dan zijn? Een normaal meisje zou niet volstaan'', laat Devon weten. ''Toen dacht ik aan jou. Ik ben bij één van je concerten geweest en jij bent adembenemend!''

Eerste uitnodiging

''Alhoewel het een kleine kans is dat je meegaat, wil ik het toch proberen. Dus wat zeg je ervan? Taylor wil je met mij naar mijn schoolbal?'', luidt de smeekbede. De zangeres heeft nog niet gereageerd op het verzoek van haar fan.

Begin dit jaar werd Swift al door de 18-jarige Kevin McGuire meegevraagd als date naar zijn schoolbal. De jongen, die aan leukemie lijdt, kreeg hierop een uitnodiging van Swift om haar te vergezellen naar de Country Music Awards. Uiteindelijk ging het niet door omdat Kevin opgenomen moest worden in het ziekenhuis.