AMSTERDAM – Roel van Velzen had de bevalling van zijn vrouw Marloes bijna moeten missen. De zanger was op weg naar Londen toen de vliezen van Marloes waren gebroken, een maand eerder dan uitgerekend.

"Eenmaal in Londen ben ik meteen naar het vliegveld geraced en heb het eerste vliegtuig teruggenomen", zegt Van Velzen in een interview met Flair. "Een half uur na mijn aankomst was Laut er."

Van Velzen en zijn vrouw hadden nog helemaal geen rekening gehouden met de geboorte, die in februari plaatsvond. "Marloes was pas een maand later uitgerekend, dus we verwachtten het nog totaal niet. Anders was ik natuurlijk ook nooit weggegaan."

Het paar, dat begin vorig jaar is getrouwd, woonde nog maar net in hun nieuwe huis. De babykamer was klaar, "maar verder niets. Zelfs de meubels moesten nog komen."

Vrienden

Inmiddels kan de kersverse vader niet meer zonder zijn zoon. "Het gekke is dat het voelt alsof Laut er altijd is geweest. Dat had ik vrienden ook horen zeggen over hun kind, maar ik dacht altijd: yeah, right. Maar het is waar, ik kan me mijn leven zonder Laut niet meer voorstellen."

Omdat Laut zo vroeg kwam, had Van Velzen ook opeens een maand vrij. "Zangerschapsverlof had ik, haha. Non-stop ben ik thuis geweest: lekker in huis gerommeld, geklust en vooral met z’n drietjes aan elkaar wennen."